Herma en KunstKlank

Al jaren ben ik artistiek leider van de stichting Kunstklank waar ik met heel veel plezier aan werk en telkens een nieuwe uitdaging vind

Wat is doe de stichting Kunstklank?

Algemeen profiel

De stichting KunstKlank is gevestigd te Noordwijk (ZH) sinds 1998 en brengt professionele kunstenaars en (nog) niet professioneel talent samen in jaarlijkse projecten. Binnen deze projecten worden elementen van podiumkunsten, beeldende kunsten en muziek theatraal gecombineerd.

De voorstellingen vinden meestal plaats buiten de reguliere theaters: er wordt afhankelijk van de inhoud van een project gezocht naar een unieke locatie die de zeggingskracht van de productie onderstreept.

Het streven van KunstKlank is elk jaar met een vernieuwend project te komen. Niet door het herhalen van een succesformule, maar door binnen de mogelijkheden van onze unieke omgeving te zoeken naar nieuwe invalshoeken en locaties.

Door de combinatie van locatie en geboden kunstvorm, wordt de omgeving letterlijk vergroot en krijgt de herinnering aan deze locatie een nieuwe dimensie.

nieuwsgierig waar we mee bezig zijn?

www.kunstklank.nl 

https://www.facebook.com/kunstklank/